KLJ in KLJ

Met KLJ Wiekevorst maken wij deel uit van KLJ Nationaal. Wij zijn dus een puzzelstukje in heel KLJ-land. Zo werken er een hele hoop vrijwilligers en enkele beroepskrachten om onze jeugdbeweging draaiende te houden. Samen met KLJ Tongerlo, Herenthout, Noorderwijk, Houtvenne en Veerle-Heide vormen wij het gewest Groot-Zuiderkempen. Vanuit het gewest worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor de leden en de leiding. Maandelijks wordt er vergaderd zo blijven we op de hoogte van KLJ’s uit onze buurt. Ons gewest is vertegenwoordigd in het Regionaal Bestuur van KLJ Antwerpen dat op zijn beurt vertegenwoordigd wordt in het Nationaal bestuur.

Naast deze besturen bestaan er nog een hele hoop regionale en nationale werkgroepen die zorgen voor ondersteuning en evenementen. Zo zijn er de sportmonitoren voor sportzomer, de VKB voor de vormingen en cursussen, de Afdelingsondersteuning, …

Tot slot worden we nog bijgestaan door Pedagogisch medewerkers en Evenementmedewerkers. Dit zijn mensen die werken voor KLJ. Zeg nu zelf, dat moet toch een hele leuke job zijn. Zij leiden dit alles in goede banen.

Zo zie je maar, we zijn dus zeker niet alleen in KLJ-land. Het kan dus goed zijn dat je nog wel eens een KLJ’er tegen het lijf loopt.

Wil je meer weten of zin in wat leuke en interessante informatie?
Dit kan je vinden op de website van KLJ Nationaal KLJ nationaal.