Veiligheidsvoorschriften Covid-19 KLJ Wiekevorst

Zoals overal, gelden er dit jaar bij KLJ Wiekevorst een aantal Covid-19 veiligheidsvoorschriften zodat we onze activiteiten op een veilige manier kunnen organiseren. Hieronder vind je een kort overzicht van deze maatregelen. Uiteraard kunnen deze door de loop van het jaar nog veranderen. Houd dus regelmatig deze pagina en onze Facebook pagina in het oog voor de laatste informatie en updates.

Nieuwe maatregelen sinds 1 februari 2021

Praktisch

We zullen week om week afwisselen activiteiten doen met kinderen jonger dan 12 jaar en kinderen ouder dan 12 jaar. Dus de ene week is het activiteit voor de -9 en -12 en de andere week is het activiteit voor de -14 en +14.

Om de groepjes van 10 praktisch te organiseren vragen we om jouw kind op voorhand in te schrijven voor de activiteit (inschrijving moet ten laatste binnen zijn op zaterdag middag voor de activteit op zondag). Je zal op zaterdagavond voor de activiteit een mailtje ontvangen waarin je kan zien in welk groepje jouw kind zit. Op de activiteit zullen we aanduiden waar de verschillende groepjes moeten gaan staan (aan de hand van nummertjes).

Inschrijvings formulier

Coronaverantwoordelijke: Joppe Van den Sande
+32 470 51 16 50

Hoofdleidster: Michelle Cuylaerts
+32 492 55 86 83‬ hoofdleiding@kljwiekevorst.be

Hoofdleider: Rune Deckers
+32 494 25 71 20 hoofdleiding@kljwiekevorst.be